Sel Suları Köprüyü Kullanılmaz Hale Getirdi
Yayınlanma:
Kastamonu'nun Araç ilçesinde kuvvetli sağanak yağış sonrasında debisi yükselen dere üzerindeki köprü kullanılamaz hale geldi.
Kastamonu'nun Araç ilçesinde kuvvetli sağanak yağış sonrasında debisi yükselen dere üzerindeki köprü kullanılamaz hale geldi.
Kastamonu'nun Araç ilçesinde kuvvetli sağanak yağış sebebiyle debisi yükselen dere üzerinde bulunan Saltuklu Köprüsü zarar gördü. Köprü üzerinde göçükler oluşurken, dere yatağında bulunan menfez köprü de yıkıldı. Zarar gören köprü kullanılamaz hale geldi. Araç Kaymakamı Emin Cevat Tutar, zarar gören köprü ve menfezde incelemelerde bulundu. i.
Kaymakam Tutar, kullanılamaz hale gelen köprüde çalışmaların başlatıldığını belirterek, en kısa zamanda güvenli bir şekilde köprünün yeniden yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydetti.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel