Sermet Erkin Rize'yi Mest Etti

Sermet Erkin Rize'yi Mest Etti
Rize Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ramazan etkinliklerinde "İllizyonit Sermet Erkin" fırtınası esti. Erkin tarafından gerçekleştirilen gösteride küçük-büyük her yaştan vatandaşlar etkilendi.

Rize Belediyesi Ramazan Etkinlikleri İsmail Kahraman Kültür Merkezin'de haftanın belirli günlerinde yapılan etkinliklerle devam ediyor. Etkinliklerin dün akşamki bölümünde İllüzyonist Sermet Erkin gösterisi gerçekleşti. Erkin, gösterileriyle küçük büyük ayrımı yapmadan Rizelileri hem büyüledi, hemde merak içerisinde bıraktı.

Rize'de sevenleri ile buluşan Sermet Erkin gösterilerini kızı Nazlı Erkin ve izleyiciler arasında yer alan çocuklarla beraber yaptı.

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-8.jpg

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-9.jpg

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-7.jpg

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-10.20120812154559.jpg

Gösterileriyle izleyenlerin aklında soru işareti bırakan ünlü İllüzyonist Sermet Erkin, gösterilerinin çoğunluğunu çocuklarla beraber yaptı. Sahneye yardımcı olarak çocukları yanına alan Erkin, yapmış olduğu el çabukluğuyla hem güldürdü hem hayran bıraktı. Yapılan büyüleyici hareketlerden çocukların yanı sıra büyüklerde nasibini aldı. Erkin’in bağlamış olduğu ipi ben çözerin diyen vatandaş sahneye çıktı fakat başarılı olamayınca Sermet Erkin'le aralarında komik diyaloglar yaşandı.

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-11.jpg

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-14.jpg

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-15.jpg

Gösterileri içerisinde çocuklara mesaj vermeyi ihmal etmeyen Erkin, sigaranın ne kadar zararlı olduğunu yapmış olduğu İllüzyon ile göstererek hayatları boyunca kötü alışkanlıklarından uzak durmaları konusunda çocukları uyardı.

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-5.20120812154413.jpg

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-1.20120812154314.jpg

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-2.jpg

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-3.jpg

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-4.jpg

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-6.jpg

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-12.jpg

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-13.jpg

sermet-erkin-rizeyi-mest-etti-16.jpg