Seyahatsever Gençler, Aydın’ı Çok Sevdi

Seyahatsever Gençler, Aydın’ı Çok Sevdi
Seyahatsever Projesi çerçevesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki yurtlarda ücretsiz konaklayan gençler, gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü olarak bilinen Aydın'ı çok sevdi.

Seyahatsever Projesi çerçevesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki yurtlarda ücretsiz konaklayan gençler, gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü olarak bilinen Aydın'ı çok sevdi. 10 Temmuz-27 Ağustos tarihleri arasında 5 bin 171 genç konaklamak için Aydın'ı tercih etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde hayata geçirilen Seyahatsever Projesi çerçevesinde geçmişinde birçok medeniyete ev sahipliği yapan Aydın, gençlerin gözdesi oldu. Ören yerleri, doğal güzellikleri ve denizi ile genç misafirlerine de kucak açan Aydın'a gelen gençler, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı KYK yurtlarında ücretsiz olarak konakladı. Gençlerin, yaz aylarını etkin bir şekilde hareket halinde geçirmeleri hedefiyle 10 Temmuz - 27 Ağustos tarihleri arasında hayata geçirilen projeye gençlerden ilgi yoğun oldu. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Söke ilçesinde bulunan Meryem Yazıcıoğlu Öğrenci Yurdu, projenin başladığı günden bu yana toplam 5 bin 171 genç konaklarken, 6 bin 884 genç de rezervasyon yaptırdı. Yaz tatilini seyahat ederek değerlendirmek isteyen gençlerin gezmek için en çok tercih ettiği yerler ise Kuşadası ve Didim oldu.

Seyahatsever Gençler, Aydın’ı Çok Sevdi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.