Silah Temizlerken Yanlışlıkla Annesini Vurdu

Silah Temizlerken Yanlışlıkla Annesini Vurdu
Denizli'de dedesinden kalan tabancayı temizleyen genç, annesini yanlışlıkla bacağından vurdu.

Denizli'de dedesinden kalan tabancayı temizleyen genç, annesini yanlışlıkla bacağından vurdu. Hafif yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken oğlu da gözaltına alındı.

Denizli'de Pamukkale ilçesine bağlı 927 sokakta A.İ.İ.(25), dedesinden kalan tabancayı temizlediği sırada annesi S.H.'yi (49) bacağından vurdu. İhbar üzere bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye götürülen kadının durumunun iyi olduğu öğrenilirken A.İ.İ.'de ekiplerce gözaltına alındı. Öte yandan anne S.H.'nin oğlunun babası olan R.İ. ile boşandığı ve uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.