Silahla 3 Kişiyi Yaralayıp İntihar Etti

Silahla 3 Kişiyi Yaralayıp İntihar Etti
Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde tartıştığı 3 kişiyi tabancayla yaralayan kişi, aynı silahla intihar ederek hayatını kaybetti.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde tartıştığı 3 kişiyi tabancayla yaralayan kişi, aynı silahla intihar ederek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay, dün gece saatlerinde Yıldızeli ilçesi Kalın köyünde arazide meydana geldi. İddiaya göre alkollü olduğu öne sürülen İ.Ç. (33), henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı M.E.Ç.'yi (25) göğsünden, A.T.'yi (31) omzundan ve Y.T.'yi (42) kolundan yaraladı. Daha sonra aynı silahla kendisini başından vurdu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi kaldırılan yaralılardan İ.Ç., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Silahla 3 Kişiyi Yaralayıp İntihar Etti

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.