Sivasspor: “Hakem Değil, Kural Hatasıdır”

Sivasspor: “Hakem Değil, Kural Hatasıdır”
DG Sivasspor Kulübü, VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı.

DG Sivasspor Kulübü, VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı.

Sivasspor, gündemde yer alan Galatasaray maçına dair VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesapları aracılığıyla bir paylaşım yaptı. Kırmızı-beyazlı kulübün paylaşımında, Galatasaray maçında hakem değil kural hatası olduğu belirtildi. Kulübün yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Dünyada eşi benzeri görülmemiş ofsayt kararı! VAR incelemesi sonucunda, ofsayt çizgisi çizilemeden golümüzün iptal edilmesi, hakem hatası değil kural hatasıdır. Ofsayt olmayan bir pozisyonda ofsayt incelemesi için VAR'a çağrılıp, nizami gol için ofsayt kararı verilmesi skandal bir kural hatasıdır. Türkiye Futbol Federasyonu'na, göstermiş olduğu şeffaflıktan dolayı teşekkür ederiz."

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.