Sivasspor Ligdeki Galibiyet Sayısını 11’e Yükseltti

Sivasspor Ligdeki Galibiyet Sayısını 11’e Yükseltti
Konyaspor maçını 1-0 kazanan DG Sivasspor, bu sezon Süper Lig'deki 11. galibiyetini elde etti.

Konyaspor maçını 1-0 kazanan DG Sivasspor, bu sezon Süper Lig'deki 11. galibiyetini elde etti.

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Konyaspor'u konuk etti. Sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, bu sezon ligde 11. kez 3 puan sevinci yaşamış oldu. Sivasspor, geride kalan karşılaşmalarda 17 mağlubiyet ve 7 beraberlik elde etti.

Sivasspor, ligin 9. haftasında deplasmanda Başakşehir'i 2-0 yenerken, 10. haftada da evinde Giresunspor'u 3-0 mağlup etmişti. Kırmızı-beyazlılar, 15. haftada ise deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1'le geçti. 19. haftada Gaziantep FK'yı 2-1, 21. haftada da Alanyaspor'u 3-0 mağlup etmiş; 22. haftada Beşiktaş'ı 1-0'lık skorla yenmişti. Sivasspor, 25. haftada ise MKE Ankaragücü'ne 2-0'lık üstünlük sağlarken, 30. hafta maçında da Trabzonspor'u 4-1 yendi.

Yiğidolar, 31. haftada da deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, gelecek haftayı BAY geçecek.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.