Sivasspor, Minyatür Kalede Maç Yaptı
Yayınlanma:
Sivasspor, 2023-2024 sezonu öncesi kamp çalışmalarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Sivasspor, 2023-2024 sezonu öncesi kamp çalışmalarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarına kampın 12. gününde Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde öğlen saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.
Teknik Direktör Servet Çetin yönetiminde gerçekleştirilen antrenman reaksiyon sürati ile başladı. 5'e 2 minyatür kale maç yapan Yiğidolar, daha sonra taktiksel sınırlı alan oyun ve duran top organizasyonları üzerinde çalıştı.
Günü tek antrenmanla tamamlayan Sivasspor yarın kampın son gününde Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Spor