Smart Holding Çayelispor Bayburt Deplasmanında!

Smart Holding Çayelispor Bayburt Deplasmanında!
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Smart Holding Çayelispor, 19. Haftada kümede kalma mücadelesi veren Bayburt Belediyespor'a konuk olacak.

Çayelispor’un Bayburt deplasmanında kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istediği Bayburt Belediyespor maçı bugün saat: 13.00’da Bayburt 1 Nolu Sentetik Stadı’nda oynanacak.

40 puanla lider konumunda bulunan Smart Holding Çayelispor, son maçında Rize Özel İdarespor'u 4-2 yendi. 12 puanla 12. sırada yer alan Bayburt Belediyespor ise son maçında Görelespor ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşma öncesinde Çayelispor, en yakın rakibinin 5 puan önünde lider durumda iken Bayburt Belediyespor küme düşme potası içerisinde yer alıyor.

Çayelispor, ligin ilk yarısında Çayeli'de oynanan karşılaşmadan 4-0 galip ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.