Son 3 Yılda 2 Büyük Acı Yaşayan Ak Parti Rize İl Başkanı Avcı, Taziyeleri Kabul Etti

Son 3 Yılda 2 Büyük Acı Yaşayan Ak Parti Rize İl Başkanı Avcı, Taziyeleri Kabul Etti
Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, 20 aylık oğlu Asaf Avcı’yı kaybettikten sonra Dağsu Mahallesi ile Rize Sahil Camii avlusunda taziye dileklerini kabul etti.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı’nın yüksek ateş rahatsızlığı geçiren 20 aylık oğlu Asaf Avcı dün akşam saatlerinde hayatını kaybederken, son 3 yıl içinde ikinci kez evlat acısı yaşayan Avcı’nın eşi Zeynep Avcı’nın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı’nın tek çocuğu olan 20 aylık oğlu Asaf Avcı, yüksek ateş rahatsızlığı ile önceki gün akşam saatlerinde Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen normale döndürülemeyen Minik Asaf, dün öğle saatlerinde Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Minik Asaf yapılan tüm müdahalelere rağmen saat: 20.00 sıralarında burada kurtarılamayarak vefat etti.

asaf-avci-muhammed-avcinin-oglu.jpg

Akşam geç saatlerde Rize’ye ulaşan cenaze sonrası Dağsu Mahallesi (Dağbaşı)’ndaki evinde taziyeleri kabul eden İl Başkanı Muhammed Avcı, cenazeyi haber alan ve taziye dileğinde bulunmak üzere Rize Sahil Camii morguna akın eden yüzlerce kişinin taziye dileklerini almak üzere Sahil Camiine gelerek bir müddet cami avlusunda taziye dileklerini kabul etti.

muhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(1).jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da telefonla arayarak taziye dileklerini ilettikleri Avcı, daha sonra Dağsu Mahallesi’ndeki evine gitti.

muhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(14).jpg

Sahil Camii’nde Avcı’ya taziye dileğinde bulunanlar arasında başta Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı başta olmak üzere Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ile Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil ve ilçe ve belde belediye başkanlarıyla çok sayıda Ak Partili teşkilat mensubu, bürokratlar, STK başkan ve temsilcileri yer aldı.

muhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(5).jpg

Avcı, 7 Haziran seçimlerinde oy kullanmak için oy kullanacağı seçim sandığına kucağında Asaf ve eşi Zeynep Avcı ile birlikte gittiği fotoğraf ise geriye acı bir hatıra olarak kalırken, 2012 yılı Mayıs ayında Zeynep Sandıkçı (Avcı) ile hayatını birleştirerek dünya evine giren ve ilk çocuğu 3 yıl önce doğuma 1 hafta kala anne karnında vefat eden İl Başkanı Muhammed Avcı’nın eşi Zeynep Avcı’nın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

muhammed-avci-oglu-asaf-avci-ve-esi-zeynep-avci-ile-birlikte-partililerle-oy-kullandi.jpg

Minik Asaf'ın Cenazesi bugün (Perşembe günü) Öğle Namazına müteakiben Rize Merkez Şeyh Camiinde kılındıktan sonra Dağsu Mahallesindeki (Dağbaşı) aile kabristanlığına defnedilecek.

asaf-avci-001.jpg

muhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(13).jpgmuhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(3).jpgmuhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(6).jpgmuhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(7).jpg

muhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(4).jpgmuhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(8).jpgmuhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(9).jpgmuhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(10).jpg

muhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(11).jpgmuhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(12).jpgmuhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(2).jpgmuhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(16).jpg

muhammed-avci-sahil-camii-avlusunda-taziyeleri-kabul-etti-(15).jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Minik Asaf’ın Ölümü Rize’yi Yasa Boğdu FOTO GALERİ

Minik Asaf’ın Ölümü Rize’yi Yasa Boğdu VİDEO İZLE

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’ndan Avcı’ya Taziye Telefonu

Ak Parti Rize İl Başkanı Avcı’nın 2. Evlat Acısı