Su Hattında Güçlendirme Çalışmaları

Su Hattında Güçlendirme Çalışmaları
DÜZCE – Düzce'de yoğun yağışlara karşı su hattında oluşabilecek arızaların önüne geçebilmek için şebeke ve isale hatlarında güçlendirmeler yapıldı.

DÜZCE (İHA) – Düzce'de yoğun yağışlara karşı su hattında oluşabilecek arızaların önüne geçebilmek için şebeke ve isale hatlarında güçlendirmeler yapıldı.

Düzce İl Özel İdaresi ekipleri yoğun yağışlara karşı su hatlarında oluşması muhtemel arızaların önüne geçebilmek için çalışmalar gerçekleştirdi. Bu çerçevede Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Yayakbaşı ve Sultaniye köylerinin içme suyu şebekesinde düzenleme çalışmaları yapıldı. Köprüyü sellerden ve taşkınlardan korumak amacıyla Gümüşova İlçe Özel idaresi ekipleri taş tahkimat ve dolgu çalışmaları yapılarak, olası arızaların önüne geçildi.

Su Hattında Güçlendirme Çalışmaları

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.