Sultan Rauf Oğuz: Milletvekili Adayı Gibi Çalışacağım

Sultan Rauf Oğuz: Milletvekili Adayı Gibi Çalışacağım
27. Dönem Ak Parti Rize Milletvekilliği Aday Adayı Sultan Rauf Oğuz, Milletvekili Adaylarının açıklanmasının ardından bir açıklama yaparak, aday adaylığı sürecinde kendisine gösterilen yakın ilgi ve alakadan ötürü teşekkür etti.

AK Parti'nin Rize Milletvekili Adayı olarak Hayati Yazıcı, Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı'nın açıklanması üzerine bir açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Sultan Rauf Oğuz, önlerinde önemli bir seçim süreci olduğunu ve milletvekili adayı gibi çalışacağını belirterek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Partimizin kararına saygı duyuyor, bu kararı sonuna kadar destekliyorum. Önümüzde 32 günlük bir seçim maratonu var. 25 Haziran'a kadar Rizemiz'de seçim çalışmalarını 28 Nisan'da açmış olduğumuz irtibat ofisinde ve teşkilat binamızda başta olmak üzere sahada köy ve mahalle demeden kapı kapı tüm esnaf ve tüccarlarımız ile tüm bölge halkını sarılıp saracak ve dertleriyle dertleneceğiz inşallah." dedi.

BAKANLIKTAKİ GÖREVE DÖNMEYECEK

Partilerinin seçim çalışmalarında daha aktif görev alabilmek amacıyla, 25 Haziran seçimlerine kadar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığındaki Daire Başkanlığı görevine geri dönmeyeceğini ifade eden Oğuz, "Ülkemizin bekası İçin çalmadık kapı bırakmadan, 2023 için ve güçlü bir Türkiye İçin CUMHUR ittifakını sonuna kadar savunan bir nefer olarak, inşallah teşkilatımız ve Vekil adaylarımızla birlikte çalışacağız." dedi.

TEŞEKKÜR

Oğuz, "27. Dönem Ak Parti Milletvekilliği Aday Adaylığı sürecinde destek veren Teşkilat mensubu büyüklerimiz ve kardeşlerimiz başta olmak üzere 11 ilçe ve il merkezinde bulunan tüm Esnaflarımız, Muhtarlarımız ve STK’ların çok değerli temsilcilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Özellikle bu kısa ve yoğun süreçte destek olan değerli aileme, karar verme sürecinde yanımda yer alan büyüklerime, tüm dost ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Mevlam hepinizden razı olsun. Milletvekili Aday Listesinde yer alan değerli Bakanlarımı ve Eski İl Başkanımı tebrik ediyor, adaylıklarının hayırlı olmasını diliyorum. 24 Haziran seçimlerinin Aziz Milletimize, İslam Alemine ve Rize’mize hayırlar getirmesini diliyorum. Durmak Yok Yola Devam." dedi.