Tahliye Edilen Hastalar Dörtyol Devlet Hastanesi’ne Getirilmeye Başlandı

Tahliye Edilen Hastalar Dörtyol Devlet Hastanesi’ne Getirilmeye Başlandı
Hatay'da peş peşe meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik depremlerin ardından tahliye edilen İskenderun Devlet Hastanesi'ndeki hastalar, Dörtyol Devlet Hastanesi'ne getirilmeye...

Hatay'da peş peşe meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik depremlerin ardından tahliye edilen İskenderun Devlet Hastanesi'ndeki hastalar, Dörtyol Devlet Hastanesi'ne getirilmeye başlandı.

Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8'lik depremler şehir genelinde hissedildi. 6 Şubat'taki depremlerde de kısmen hasar görmesine rağmen sağlam kalan bölümünde hastalara bakılan İskenderun Devlet Hastanesi'ndeki hastaların tahliye edilmesi kararlaştırıldı. Bunun üzerine hastaneye onlarca ambulans sevk edildi. Ambulanslarla alınan hastalar, tek tek gönderildi. Sevk edilen hastaların bir kısmının Dörtyol Devlet Hastanesine getirilerek, tedavi altına alınmaya başlandığı belirtildi. Çok sayıda hastanın Dörtyol Devlet Hastanesine geleceği aktarıldı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.