Tamirat İçin Çıktığı Aydınlatma Direğinde Akıma Kapılan Adam Ağır Yaralandı
Yayınlanma:
Malatya'nın Yazıhan ilçesinde tamirat için çıktığı aydınlatma direğinde akıma kapılarak 8 metre yükseklikten aşağı düşen adam ağır yaralandı.
Malatya'nın Yazıhan ilçesinde tamirat için çıktığı aydınlatma direğinde akıma kapılarak 8 metre yükseklikten aşağı düşen adam ağır yaralandı.
Olay, 21,30 sıralarında Yazıhan İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, E.U. (33) ikametinin bahçesinde bulunan aydınlatmalı direğine tadilat yapmak için çıktı. Bu sırada akıma kapılan şahıs yaklaşık 8 metre yükseklikten aşağı düşerek ağır yaralandı. Aile bireylerinin ihbarı üzerine Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan E.U. burada tedavi altına alındı.
Hastanede tedavisi süren şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel