Tarkan Gözaltına Alındı

Tarkan Gözaltına Alındı
Rizeli ünlü şarkıcı Tarkan, İstanbul Narkotik Şube Ekiplerince gözaltına alındı.

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, ünlü sanatçı Tarkan'ın da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda aralarında sanatçı Tarkan, sanat ve magazin dünyasından isimler ve 3 ünlü işadamının da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Tarkan'ın villasına düzenlenen baskında bir miktar uyuşturucu bulundu.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satan bazı kişileri takip sonucu, yaptıkları istihbarat çalışmalarının ardından İstanbul'daki bazı adreslere operasyon düzenledi.

GÖZALTILAR SANAT VE MAGAZİN DÜNYASINDAN
Operasyonda, ünlü sanatçı Tarkan'ın da aralarında bulunduğu, sanat ve magazin dünyasından bazı kişilerin gözaltına alındığı öğrenildi. Soruşturmanın devam ettiği, gözaltı sayısının artabileceği kaydedildi.

VİLLASINDA UYUŞTURUCU BULUNDU
Ünlü sanatçının Ömerli'deki villasında bir miktar uyuşturucu bulunduğu öne sürüldü. Gözaltına alınanlar arasında, 3 ünlü işadamı ile eski bir milletvekilinin oğlunun da bulunduğu bildirildi. Tarkan ve gözaltına alınan diğer isimler geceyi İstanbul Emniyeti'nde geçirdi ve sorgular sürüyor.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
Tarkan'ın, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar emniyete getirildiği bildirildi.

Operasyonda ayrıca bu satıcılarla irtibat kurdukları öne sürülen sanatçı Tarkan Tevetoğlu, Eski milletvekili Rıfat Y.'nin oğlu Gökhan Y., işadamı Fuat M.'nin oğulları Ömer M., Tarık M., Murat E., magazin gazetecileri Kubilay K.ve Bekir S. ile Güler E. gözaltına alındı.

Sanatçı Tevetoğlu'nun Ömerli'de bulunan çiftliğinde yapılan aramada yaklaşık 10 gram esrar maddesi ele geçirildiği öne sürüldü. Operasyonun ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine getirildiler.

Operasyonun ardından bilgi almak için emniyete gelen Tarkan'ın ağabeyi Hakan Tevetoğlu, emniyetteki işlemlerin sürdüğünü, kendisiyle görüşemediğini söyledi. Tevetoğlu'nun emniyette 2 avukatı nezaretinde ifade verdiği öğrenildi.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edilecek.