Tartıştığı Şahsı Balkondan Ateş Ederek Yaraladı
Yayınlanma:
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde 2 kişi arasında çıkan tartışmada bir kişi, balkondan açılan ateş sonucu yaralandı.
Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde 2 kişi arasında çıkan tartışmada bir kişi, balkondan açılan ateş sonucu yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sahabiye Mahallesi Yıldırım Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre Y.S. ile kimliği tespit edilemeyen bir kişi arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.S., 2. kattaki evinin balkonundan tüfekle tartıştığı kişiye ateş açarak kolundan yaraladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralı şahıs, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, Y.S. de polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Güncel