Tekirdağ’ın Yüksek Kesimleri Karla Kaplandı
Yayınlanma:
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarından sonra Tekirdağ'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından Ganos Ormanlar beyaz örtüyle kaplandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarından sonra Tekirdağ'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından Ganos Ormanlar beyaz örtüyle kaplandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Trakya Bölgesi için yapılan sağanak ve kar yağışı uyarılarından sonra kar ve sağanak etkisini gösterdi.
Sağanaktan sonra gece Tekirdağ'ın yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu.
Etkili olan kar yağışı ile Ganos Dağı eteklerindeki ormanlar beyaz örtüyle kaplandı. Kar kalınlığının 5 santimetreye ulaştığı bölgede, yağışın ardından sis ve şiddetli rüzgar etkili oluyor.
Hava sıcaklığının 6 derece olduğu kentte soğuk havanın etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Güncel