Teknosa 1000 Kişiyi İşe Alacak

Teknosa 1000 Kişiyi İşe Alacak
Teknosa Genel Müdürü, 2009 yılında büyüme anlamında hız kesmeye niyetli olmadıklarını düzenlediği etkinlikte açıkladı. Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane düzenledikleri basın toplantısında Teknosa'nın 2009 yılında yüzde 20 büyüme hedeflediğini ve 1000 k

Teknosa'nın hedeflerinin ve 2008 yılı performansının değerlendirildiği toplantıda Mehmet T. Nane'nin yaptığı sunumu videoda izleyebilirsiniz.

Nane, pazara yönelik değerlendirmesinde "Siyasi ve ekonomik dalgalanmalarla geçen 2008 yılında ciromuz yüzde 12 artışla 1 milyar TL'ye ulaştı. Aynı dönemde sektörümüz ise, yüzde 11 küçüldü. 2009 yılında Teknosa, yeni mağazalar açarak Türkiye'nin her yerine teknolojiyi ulaştırmaya devam edecek. Bugün 62 ilde 220'den fazla mağazamız var. 2009'da satış alanımızı 15 bin metrekare artırmayı hedefliyoruz. Buna bağlı olarak Teknosa olarak ciromuzda da yüzde 20 oranında bir artış hedefliyoruz" dedi.

Milyarlık Şirketler Ligi'ndeyiz

Teknosa olarak 2008'e ilişkin hedeflerini tutturduklarını anlatan Nane, "Kurdaki artışa rağmen 2008 yılı için koyduğumuz ciro hedefini tutturduk ve ‘Milyarlık Şirketler Ligi'ne adım attık. Bundan sonraki dönemde de istikrarlı bir şekilde büyümeyi ve liderliğimizi korumayı amaçlıyoruz" dedi.