Terör Örgütü Pkk/ypg’den Kurtarılan Münbiç’te Çatışmanın İzleri Halen Duruyor
Yayınlanma:
Terör örgütü PKK/YPG'den kurtarılan Suriye'nin Münbiç kentinde çatışmalarda hasar gören araçlar yol kenarında terk edildi.
Terör örgütü PKK/YPG'den kurtarılan Suriye'nin Münbiç kentinde çatışmalarda hasar gören araçlar yol kenarında terk edildi.
Suriye Milli Ordu (SMO) ve muhalif güçlerin, terör örgütü PKK/YPG'den kurtardıkları Suriye'nin Münbiç kentinde çatışmanın izleri halen duruyor. Muhalifler, Münbiç'in ardından Fırat Nehri bölgesine yoğunlaşırken, bölgede yer yer çatışmalar yaşanıyor. Münbiç'ten kaçan teröristler geride çok sayıda araç bırakırken, çatışma esnasında hasar gören ya da yanan araçların yol kenarlarında oldukları görüldü.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel