Tespih Ve Para Dolu Çantayı Alıp Böyle Kaçtı
Yayınlanma:
Adana'da abi kardeşin içinde 3.5 milyon lira değerinde tespih,13 bin dolar ve 5 lüks marka kol saati olan çantayı çalması anbean görüntülendi.
Adana'da abi kardeşin içinde 3.5 milyon lira değerinde tespih,13 bin dolar ve 5 lüks marka kol saati olan çantayı çalması anbean görüntülendi.
Bilal M. (19) ile kardeşi A.M.'nin (16), tespih satmak için kente gelen mezatçı Kenan Ç.'nin (48), alışveriş yapmak için bir bakkal dükkanına girdiği sırada kapı önüne bıraktığı, içinde yaklaşık 3 milyon 500 bin TL değerinde özel taşlardan yapılmış 400 tespih, 13 bin dolar ve 5 lüks marka kol saati bulunan valizini çaldığı belirlendi. Şüphelilerin, hırsızlığın ardından valizle ara sokakta koştuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler Bilal M. ile A.M. tutuklandı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel