Tırın Çarptığı Genç Ağır Yaralandı
Yayınlanma:
Uşak'ta tırın çarptığı 17 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan gencin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Uşak'ta tırın çarptığı 17 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan gencin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Kaza, İzmir - Uşak Karayolu üzerinde Banaz ilçesi Corum Köy'ü yakınlarında meydana geldi. İddialara göre B.M. (58), İzmir istikametine 31 AGF 614 plakalı tır ile seyir halindeyken karşıdan karşıya geçen S.A.'ya (17) çarptı. Çarpmanın etkisiyle genç yola savruldu. İhbarlar üzerine olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan gencin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilirken tır sürücüsü de gözaltına alındı.


Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel