Tornado Havacılık İ̇nsansız Hava Aracı Ekibi Deprem Bölgesine Gidiyor
Yayınlanma:
Tornado Havacılık İnsansız Hava Aracı ekibi Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası bölgeye destek olmak amacıyla yola çıktı.
Tornado Havacılık İnsansız Hava Aracı ekibi Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası bölgeye destek olmak amacıyla yola çıktı.
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7'lik Elbistan ilçesinde ise 7,6'lık yaşanan depremler sonrası Tornado Havacılık İnsansız Hava Aracı Ekibi Bilecik'te bölgeye destek olmak amacıyla yola çıktı. Takımın lideri Yasin Yasa, "Tornado Havacılık İnsansız Hava Aracı Ekibi ve arama kurtarma ekipleri deprem bölgesi için yola çıkış yaptılar bölgede insansız hava araçları termal kamera sistemleri görüntü işleme sistemleri ile havadan desteğe hazır. Deprem bölgesindeki tüm kardeşlerimizin Bilecik olarak yanındayız" dedi.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Türkiye