Trabzon'da silahlı kavga 5 yaralı

Trabzon'da silahlı kavga 5 yaralı
Trabzon'da, 2 grup arasında iftar vakti çıkan kavgada, 4 kişi tabanca ile vurularak, bir kişi de silah kabzasıyla kafasından darp edilerek yaralandı.

Kent merkezindeki Meydan Parkı'nda kurulu iftar çadırı yakınına gelen ve aralarında aynı aileden olan Yaşar (53), Ayhan (42), İlhan (39), Sultan (34) ve Yalçın Göçer'in (33) de bulunduğu bazı kişiler ile Yaşar K'nin de yer aldığı kişiler arasında, iftar vakti başlayan tartışma tabanca da kullanılan kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Ayhan ve İlhan Göçer sol bacaklarından, Sultan ile Yalçın Göçer sağ bacakların vurularak, Yaşar Göçer de kafasından silah kabzası ile darp edilerek yaralandı.

Yaralılardan Yalçın Göçer, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne, diğer 4'ü de Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu kişilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Yaya olarak kaçan zanlılardan, söz konusu 5 kişiyi yaraladığı iddia edilen Yaşar K'nin de yer aldığı 4 kişi, gözaltına alındı.

Olay yerinde çok sayıda mermi kovanı bulundu.

Yetkililer, ''Roman'' vatandaşlardan oldukları belirtilen tarafların aralarındaki bir husumet yüzünden kavga ettiklerini belirtti.