Trabzonspor, Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Başladı
Yayınlanma:
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında oynayacağı Başakşehir maçı hazırlıklarını bir günlük iznin ardından başladı.
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında oynayacağı Başakşehir maçı hazırlıklarını bir günlük iznin ardından başladı.
Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda dinamik ısınmanın ardından 5'e 2, koordinasyon ve reaksiyon çalışması gerçekleştirildi. Geniş alan oyun ile devam eden antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yapıldı.
Bordo-mavililer 14 Ocak Cumartesi günü saat 19.00'da oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yarın yapacağı hazırlıkla sürdürerek maç saatini beklemeye başlayacak.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Spor