Trabzonspor Hazırlıklarını Sürdürdü
Yayınlanma:
Spor Toto Süper Lig'e verilen Dünya Kupası arasında Trabzonspor hazırlıklarını sürdürdü.
Spor Toto Süper Lig'e verilen Dünya Kupası arasında Trabzonspor hazırlıklarını sürdürdü. Trabzon'da çalışmalarını tamamlayan bordo-mavililer 29 Kasım salı günü çalışmalarını Antalya'da sürdürecek.
Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınmanın ardından koordinasyon ve 5'e 2 gerçekleştirildi. Dayanıklılık çalışması ile devam eden antrenmanın son bölümünde çift kale maç yapıldı.
Yarını izinli geçirecek olan Trabzonspor, hazırlıklarına 29 Kasım Salı günü Antalya'da devam edecek.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Spor