Trafiği Tehlikeye Atan Sürücüye 4 Bin 64 Lira Ceza: O Anlar Kamerada
Yayınlanma:
Zonguldak'ta trafiği tehlikeye atan sürücüye 4 bin 64 lira ceza uygulandı.
Zonguldak'ta trafiği tehlikeye atan sürücüye 4 bin 64 lira ceza uygulandı. O anlar ise amatör kamera tarafından görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, bir sürücünün Kdz. Ereğli yolu Ilıksu mevkii trafiği tehlikeye düşürecek şekilde seyir ettiği yönünde ihbarda bulunuldu. Arkasından ve sol şeritten gelen araçları tehlikeye sokan sürücünün o anları amatör kameraya yansıdı. Sürücüye, aksine bir işaret bulunmadıkça sürücülerin trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde ardı ardına birden fazla şerit değiştirmek maddesi gereğince toplam 4 bin 64 TL trafik idari para cezası uygulandı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel