TÜBİTAK Yarışmasında 1. Olan Öğrencilerden Vali Hacımüftüoğlu'na Ziyaret

TÜBİTAK Yarışmasında 1. Olan Öğrencilerden Vali Hacımüftüoğlu'na Ziyaret
TÜBİTAK Proje yarışmaları kapsamında Erzurum'da düzenlenen...

TÜBİTAK Proje yarışmaları kapsamında Erzurum'da düzenlenen bölge yarışmasında Rize'yi temsil eden ve birincilik kazanan Özel Kopuzlar Şahika Lisesi öğrencileri, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Özel Kopuzlar Şahika Lisesi Müdürü Şaban Erdem, Okulun Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ak, Vali Hacımüftüoğlu'nu makamında ziyaret ederek projelerini anlattılar.

1.20110414230844..jpg

Vali Hacımüftüoğlu, projesi ile derece kazanan Abdüssamet Aslan'ı tebrik ederek, ''Proje insanın kendini geliştirmesi ve iyi insan yetiştirme açısından oldukça güzel. Bilgisayar konusunda bu yaşta bu tarz bir program yazabildiği için öğrencimizi kutluyorum. Okullarda öğrencilerin harcamalarını takip edilebilir seviyeye çeken bir çalışma. Eğitim ve davranış kazandırma yönü güzel. Umarım Ankara'dan da iyi bir sonuç alarak döner'' dedi. 

Okul Müdürü Erdem ise ön elemelere 8 proje gönderdiklerini ifade ederek, ''Bunlardan 3'ü Erzurum bölge sergisine davet aldı. Bu Projemiz 54 proje arasından bölge birinciliğini kazandı. İlimize bir ilk kazandırdığımız için mutluyuz. Öğretmenimiz Ercan Yektaş ve öğrencimiz Abdüssamet Aslan'ı tebrik ediyorum. Projenin Türkiye birinciliği almasını ümit ediyoruz'' diye konuştu.

2.20110414230858..jpg

3.20110414230908..jpg