Tunceli Munzur Vadisinde Konaklama Tesisi Yapılacak

Tunceli Munzur Vadisinde Konaklama Tesisi Yapılacak
Tunceli Valiliği, Munzur Vadisinde taş ev, bungalov ev, çadır ve karavan kamp alanı ile ortak kullanım alanlarını içeren konaklama tesisi yapılacağını açıkladı.

Tunceli Valiliği, Munzur Vadisinde taş ev, bungalov ev, çadır ve karavan kamp alanı ile ortak kullanım alanlarını içeren konaklama tesisi yapılacağını açıkladı. Valilik, tesise ilişkin sözleşmenin de imzalandığını bildirdi.

Tunceli Valiliği, Fırat Kalkınma Ajansı proje desteği çerçevesinde İl Özel İaresi tarafından "Munzur Kamping" Projesinin sözleşmesinin Vali Mehmet Ali Özkan'ın katımıyla imzalandığını belirtti. Valilik açıklamasında, "Proje çerçevesinde Munzur Vadisinde taş ev, bungalov ev, çadır ve karavan kamp alanı ile ortak kullanım alanlarını içeren modern bir konaklama tesisi yapılacaktır" denildi.

Projenin Yaylagünü köyü mevkiinde hayata geçirileceği öğrenildi.

Tunceli Munzur Vadisinde Konaklama Tesisi Yapılacak

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.