Tunceli’de Deprem Ve Yangın Tatbikatı Gerçekleştirildi
Yayınlanma:
Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri kent ve ilçelerinde gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirdi.
Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri kent ve ilçelerinde gerçeği aratmayan deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirdi.
Tunceli'de valilik koordinesinde İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kamu çalışanları ve öğrencilere yönelik deprem ve yangın tahliye konuları anlatılarak deprem ve yangın anında neler yapmaları gerektiğini uygulamalı olarak gösterdi. Çemişgezek ve Hozat ilçelerinde gerçekleştirilen tatbikatların ardından eğitimlerin diğer ilçelerde de yapılacağı aktarıldı.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Eğitim