'UEFA'dan büyük beklentilerimiz var'

'UEFA'dan büyük beklentilerimiz var'
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, FIFA'ya çağrıda bulunarak UEFA nezdinde aradıkları hakkın FIFA tarafından da desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, U20 Dünya Kupası'nın ülkemizde yapılmasının önemini dile getirerek FIFA'nın adaletli ve temiz futbola destek vermesini beklediklerini söyledi.
 
Hacıosmanoğlu, "İnşallah ülke olarak bu organizasyonu dünyaya örnek olacak şekilde düzenleriz ve arzu ettiğimiz Dünya Kupası organizasyonunu da ülkemize almaya hak kazanırız" diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti: "Yaşanan süreci kendileri de takip ediyor. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de temiz futbolu arzu eden kesimiz. UEFA Türkiye'de yaşanan süreçle ilgili karar aşamasında. UEFA'dan büyük beklentilerimiz var. Ama dünyada futbolun patronu olan FIFA'dan da adaletli, ahlaklı temiz Türk futbolu adına da çok büyük beklentilerimiz var. UEFA'dan haklılığımızla ilgili karar vermesini bekliyoruz ama dünya futbolunun patronu olan FIFA'dan da adaletli Türk futbolunun yaratabilme adına çok büyük beklentilerimiz olduğunu belirtmek istiyorum."