Uzungöl'e düşen çantayı kurtarmak için suya atlayan 2 Arap turistten 1'i kurtuldu, birisi kayıp
Yayınlanma:
Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'e düşen çantayı sudan çıkarmak için göle atlayan 2 Arap turistten 1'i çevredeki bir Türk vatandaşı tarafından kurtarılırken, birini kurtarmak için çalışma başlatıldı.
Edinilen ilk bilgilere göre, göl kenarında gezen Arap turist ailenin çantası Uzungöl'e düşünce 2 Arap turist arkasından göle atladı. Çantayı kurtarmak için çalışan 2 Arap turistten biri çantayla birlikte bir Türk vatandaşı tarafından kurtarılırken, diğer turisti çıkartmak için gölde çalışma başlatıldı. Gölde botla ve dalgıç polislerle arama çalışmasında şuana kadar kayıp Arap turiste ulaşılamazken, arama çalışmalarına AFAD, UMKE ve Jandarma ve polis dalgıçlar katılıyor.
Öte yandan Arap turistin suda kaybolduğu anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Karadeniz