Vali Baydaş Pazar'da incelemelerde bulundu

Vali Baydaş Pazar'da incelemelerde bulundu
İlçe ziyaretlerine devam eden Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Pazar ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Baydaş, Pazar ilçesinde ilk olarak kaymakamlığı ziyaret etti. Vali Baydaş’ı kaymakamlık önünde Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve ilçe protokolü karşıladı. Kaymakamlık makamında Kaymakam Mustafa Akın’dan ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Vali Baydaş, kaymakamlık ziyaretinin ardından restorasyon işlemleri devam eden Ciha Kalesi’ni ziyaret ederek çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Rize’nin doğası ve tarihi güzellikleriyle önemli bir turizm potansiyeli olduğunu ifade eden Vali Baydaş, var olan bu zenginlikleri turizme kazandırmak için yapılacak çalışmaların çok önemli olduğunu vurguladı.

Vali Baydaş’a incelemelerde; İl Emniyet Müdür Murat Türesin, Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu ve ilgililer eşlik etti.

Vali Baydaş’ın bir diğer ziyareti ise Pazar Gençlik Merkezi oldu. Gençlik merkezindeki atölyeleri gezerek eğitim alan öğrencilerle sohbet eden Vali Baydaş, gençlik merkezindeki faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Antrenman yapan gençlerle birlikte Badminton oynadı.

Gençlik Merkezlerinin önemine değinen Vali Baydaş, "Gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle zamanlarını geçirmelerini sağlayan, yeteneklerini değerlendirmelerine fırsat vererek gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik önemli çalışmalar yürütmektedir" dedi.

Pazar ilçesindeki programına devam eden Vali Baydaş, Pazar Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Belediye Başkanı Ahmet Basa'dan belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aldı. Belediye ziyareti sonrası esnafları gezerek sohbet eden Vali Baydaş, Subaşı Köyü mevkiindeki Taş Ocağı’nda incelemelerde bulundu.

Pazar ilçesindeki ziyaretlerinin ardından Rize İl Özel İdaresine geçen Rize Valisi İhsan Selim Baydaş burada Genel Sekreter Ümit Hüseyin Sarı, Genel Sekreter Yardımcılarıyla Erol Bıyık ve Yunus Emre Ayar ile bir araya gelerek Özel İdarenin çalışmaları ve projeleriyle ilgili brifing aldı.

Vali Baydaş, özellikle köylerde yaptığı İmar, yol, su, kanalizasyon, katı atık ve benzeri projelerle vatandaşlarımıza hizmet götüren özel idarenin bundan sonrada tüm imkanlarıyla köylerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapmaya devam edeceğini ifade etti.

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-pazar-ilcesinde-bir-dizi-ziyaretle-incelemelerde-bulundu.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum