Vali Çakır'dan Gece Kurslarına Ziyaret

Vali Çakır'dan Gece Kurslarına Ziyaret
Rize Valisi Nurullah Çakır, Rizedeki gece kurslarını ziyaret etti.

Rize Valisi Nurullah Çakır, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde, İl Kültür Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezince düzenlenen bazı akşam kurslarını ve kursiyerleri ziyaret etti.

Vali Çakır, sırasıyla Bilgisayar Operatörlüğü Kursunu, Bağlama Kursunu, Piyano Kursu, Türk Halk Müziği Kursunu ve Tiyatro Kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle bir müddet sohbet etti. Vali Çakır’a ziyaretleri esnasında eşlik eden İl Kültür Müdürü İsmail Hocaoğlu, Halk Eğitim Müdürü Osman Bahri Günal ve Geçlik Merkezi yetkililerinden kurslar hakkında bilgi aldı.

rize-valisi-nurullah-cakir-rizedeki-gece-kurslarini-ziyaret-etti-2.jpg

Kültür Merkezinin en rantabl şekilde kullanılabilmesi için gece ve gündüz açık tutulmasının önemine vurgu yapan Vali Çakır, “Gençlerimizi, bazı alışkanlıklardan uzaklaştırıp alternatif alanlara yönlendirmek ve enerjilerini kültür, sanat alanlarında değerlendirebilmek için burada daha fazla kurslar açmalıyız. Kurslarımız sadece geçlere yönelik değil her yaştan ve her gruptan insanlara hitap etmeli, bilhassa engelli vatandaşlarımızı gör ardı etmeden onlara yönelik kursların olmasını da önemsiyorum” dedi.

rize-valisi-nurullah-cakir-rizedeki-gece-kurslarini-ziyaret-etti-3.jpg

rize-valisi-nurullah-cakir-rizedeki-gece-kurslarini-ziyaret-etti-4.jpg

rize-valisi-nurullah-cakir-rizedeki-gece-kurslarini-ziyaret-etti-5.jpg

rize-valisi-nurullah-cakir-rizedeki-gece-kurslarini-ziyaret-etti-1.jpg