Vali Çeber, Kurbanını TDV'ye Bağışladı

Vali Çeber, Kurbanını TDV'ye Bağışladı
Rize Valisi Kemal Çeber, kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfın'a verdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan 2023 Yılı vekaletle kurban organizasyonuna destek artarak devam ediyor.

Rize Valisi Kemal Çeber, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi’ne vererek kurbanını bağışladı.

Vali Çeber’i makamında ziyaret eden İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şube Başkanı Naci Çakmakçı, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekaletle kurban organizasyonunun yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında bilgi vererek, yaşanan asrın felaketi sebebiyle bu yıl yurt içi kurban bağışlarında deprem bölgesine öncelik verileceği bilgisini verdi.

Vali Çeber, “İşini iyi yapan şeffaf kurumlarımızdan biri olan Türkiye Diyanet Vakfı, yurt içinde ve yurt dışında yaptığı ayni ve nakdi yardımlarla her zaman ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Vekâletle kurban organizasyonunda da her yıl titiz bir çalışma ile muhtaç insanlara bayram sevinci yaşatıyor. Bu anlamda yaptığı çalışmalardan ötürü Diyanet İşleri Başkanlığı’nı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nı tebrik ediyor, bizleri de hayra sevk ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bu yıl da kurbanımı deprem bölgesi önceliği ile başlatılan yurt içi vekaletle kurban kesim programı kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışlıyor, bu anlamlı organizasyona halkımızın ilgisini bekliyoruz" dedi.

Vali Çeber’in kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden Müftü Çakmakçı, Vali Çeber’e teşekkür etti.

rize-valisi-kemal-ceber-kurban-vekaletini-turkiye-diyanet-vakfina-verdi-3.jpg

rize-valisi-kemal-ceber-kurban-vekaletini-turkiye-diyanet-vakfina-verdi-1.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum