Vali Demirtaş Vatandaşlarla Bayramlaştı

Vali Demirtaş Vatandaşlarla Bayramlaştı
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, bayramı namazını Ulu Cami'de kılarak vatandaşlarla bayramlaştı.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, bayramı namazını Ulu Cami'de kılarak vatandaşlarla bayramlaştı.

Bursa'da bayram namazı için tarihi camilere akın eden vatandaşlar, yer bulamayan avlularda namaz kıldı. Yoğunluk yaşanan Ulu Cami'de namazını kılmaya gelen Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, namaz sonrası cemaat bayramlaştı. Vali Demirtaş, "Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin hakim olduğu, dostluk ve kardeşliklerin tazelendiği Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herkesin bayramı mübarek olsun" dedi.

Vali Demirtaş'a İl Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin Aktemur, Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı Binbaşı Erdal Kıreker, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ve Osman Mestan ile AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan eşlik etti.

Vali Demirtaş Vatandaşlarla Bayramlaştı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.