Vali Yazıcı: Erdoğan'ın Rize'ye Gelişi Güç Veriyor Umutları Yeşertiyor

Vali Yazıcı: Erdoğan'ın Rize'ye Gelişi Güç Veriyor Umutları Yeşertiyor
Rize Valisi Ersin Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı Valilik tarafından düzenlenen yemekte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kente ziyaretinden güç aldıklarını ve geleceğe dair umutlarının yeşerdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Valiliği tarafından düzenlenen yemekte iş adamları, şehit aileleri, gazi yakınları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Yemekte günün anlam ve önemine ilişkin kısa bir konuşma yapan Vali Ersin Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'de olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

PARMAKLA GÖSTERİLEN RİZE İÇİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kente ziyaretinden güç aldıklarını ve geleceğe dair umutlarının yeşerdiğini dile getirerek, teşekkür eden Vali Yazıcı, ziyaretin kendilerine onur verdiğini, herkesin parmakla gösterdiği, Cennet vatanımızın zümrüt bahçesi Rize için; uyumla, disiplinle, azimle ve inançla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

ersin-yazici-konusma-yaparken-001.jpg

BÜYÜK BİR UYUM İÇİNDEYİZ

Rize'nin tüm unsurlarıyla, tüm değerleriyle, Yeni Türkiye'nin yükselen yıldızı olmaya aday olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı,"Şehrimizin tüm paydaşlarıyla büyük bir uyum içindeyiz. Her fırsatta bir araya geliyor, özveriyle çalışıyoruz. Kamu yönetimi, Yerel Yönetimler, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, Üniversitesi, İş adamları, Rize sevdalıları el ele, omuz omuza birlik ve dirlik içinde geleceğe hazırlanıyorlar "dedi.

DEVLETİMİZİN GÜCÜ SINANMAMALI

Son günlerde artan terör olaylarına da değinen Vali Ersin Yazıcı, "Almış olduğumuz acı haberler, milletçe hepimizi derinden üzmektedir. Devletimizin gücü, milletimizin birlik ve beraberliği sınanmamalı, gerçekleştirilen bu saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşmayacağı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ülkesi ve milleti ile birlikte ebediyen tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan toprağında varlığını devam ettireceği asla unutulmamalıdır. Bu vesileyle bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Güvenlik Kuvvetlerimize ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum " ifadelerini kullandı.

ersin-yazici-rize-valisi-1.jpg