vivo, turkuaz mavisi V25 5G modelini satışa sundu

vivo, turkuaz mavisi V25 5G modelini satışa sundu
Söz konusu modelin turkuaz mavisi renk seçeneği, teknoloji mağazaları ve vivo’nun online mağazasında 14 bin 999 TL'den satın alınabiliyor

vivo, 2022 sonlarında Türkiye’deki kullanıcılarıyla buluşturduğu akıllı telefonu V25 5G’nin Akdeniz sahillerinden esinlenilerek üretilen 'turkuaz mavisi' renk seçeneğini satışa sundu.

vivo açıklamasına göre, tasarımı, yüksek performanslı ve enerji tasarruflu donanımla güçlendirilmiş kamerasıyla büyük beğeni toplayan V25 5G, okyanus ve denizlerdeki huzuru yansıtan yeni turkuaz mavisi rengi ile Akdeniz sahillerini özleyen tasarım tutkunlarının yeni tercihi olacak.

Turkuaz mavisi V25 5G’nin arka kapağı, florit AG cam sayesinde güneş ışınlarına ve UV ışığında renk değiştirerek orijinal renginden koyu okyanus mavisi rengine dönüşüyor.

Fotoğraf ve video ile kendini ifade eden kullanıcılar için özel olarak tasarlanan vivo V25 5G, şık ve zarif tasarımı ile kullanıcılarla buluşuyor. V25 5G, yüksek enerji verimliliği oranına ve yüksek kapasiteye sahip güçlü işlemcisi, soğutma teknolojisi ve hızlı şarj yetenekleri ile kullanıcılara uzun ömürlü ve sorunsuz bir telefon deneyimi sunuyor.

V25 5G Turkuaz Mavisi, teknoloji mağazaları ve vivo’nun online mağazasında 14 bin 999 TL fiyat ile satışa sunuldu. vivo, V25 5G modeli için kullanıcılara 2 yıl boyunca android güncellemelerini alma, 3 yıl boyunca da güvenlik güncelleme garantisi sunuyor.

Tüketiciler V25 5G’yi myvivoshop.com üzerinden satın almaları halinde 2 yıllık standart garantiye ek olarak 1 yıl üretici garantisi ile toplam 3 yıl garanti hakkına da sahip oluyor.

- Enerji tasarrufu ve yüksek performans özellikleriyle dikkati çekiyor

8GB RAM + 8GB genişletilmiş RAM'e ve yüksek enerji verimlilik oranına sahip MediaTek Dimensity 900 işlemcili V25 5G, çeşitli uygulamalar arasında çoklu görevleri sorunsuz bir şekilde yerine getiriyor.

Telefon bu özellikleriyle kullanıcılara oyun oynarken kesintisiz ve akıcı bir deneyim imkanı da sunuyor. 4500mAh pili 44W Flaş Şarj desteği ile V25 5G, 15 dakikada yüzde 35, 30 dakika içinde yüzde 61, 63 dakikada yüzde 100 şarj oluyor.

Yükseltilmiş OIS (Optic Image Stabilisation-Optik Görüntü Sabitleme), EIS özelliklerine sahip 64MP OIS ultra algılamalı arka kamera ve 8MP geniş açılı kamera ile donatılmış V25 5G, sunduğu görüntüleme deneyimi ile kullanıcıların yüksek kalitede süper geniş açılı kareleri kolaylıkla yakalamalarını sağlıyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.