Voleybol 2. Ligi

Voleybol 2. Ligi
Voleybol 2. Ligi'nde Malatya Büyükşehir Belediyespor, play-off yolunda kendi salon ve seyircisi önünde Kilis Gençlikspor'u 3-1 mağlup etti.

Voleybol 2. Ligi'nde Malatya Büyükşehir Belediyespor, play-off yolunda kendi salon ve seyircisi önünde Kilis Gençlikspor'u 3-1 mağlup etti.

Malatya Muhammed Ali Clay Spor Salonu'nda oynanan Malatya Büyükşehir Belediyespor- Kilis Gençlikspor müsabakası ev sahibi takımının üstün oyunuyla 3-1 sonuçlanarak ev sahibi takım play-off yolunda önemli mesafe kat etti. Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Genel Sekreteri Abdülkadir Ekici, yaptığı açıklamada, "Bu hafta kendi sahamızda 1. Lig play-off yolunda rakibimiz Kilis Gençlikspor ile ya devam, ya tamam maçına çıktık. Çok şükür karşılaşmayı rakibimize bir set vererek 3-1 aldık. Oynadığımız bu önemli müsabakaya ilgi gösteren tüm taraftarlara ve ayrıca bu müsabakada bizi yalnız bırakmayan Galip Demirel Voleybol takımını yöneticilerine ve sporcularına da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Voleybol 2. Ligi

Voleybol 2. Ligi

Voleybol 2. Ligi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.