Voleybol Takımı Oyuncusu Eski Antrenörünü Tabancayla Yaraladı
Yayınlanma:
Samsun'da bir voleybol takımı sporcusu genç, "kendisine tacizde bulunduğu" iddiasıyla eski antrenörünü tabancayla yaraladı.
Samsun'da bir voleybol takımı sporcusu genç, "kendisine tacizde bulunduğu" iddiasıyla eski antrenörünü tabancayla yaraladı.
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, DSİ Voleybol Takımı sporcusu M.Ö.(18) "kendisine tacizde bulunduğunu" iddia ettiği aynı takımda görevli eski antrenörü V.Ö. (61)'ye tabancayla ateş ederek her iki bacağından yaraladı. Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan V.Ö. tedavi tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan M.Ö. Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Polisteki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.Ö. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel