Yaban Hayvanları İçin Doğaya 100 Kilo Et Bırakıldı
Yayınlanma:
Bolu'da jandarma ekipleri yaban hayvanlarının beslenebilmesi için ormanlık alanlara 100 kilo et, saman ve ekmek bıraktı.
Bolu'da jandarma ekipleri yaban hayvanlarının beslenebilmesi için ormanlık alanlara 100 kilo et, saman ve ekmek bıraktı.
Bolu'nun Mengen ilçesinde Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası sebebiyle yaban hayvanları için çalışma yapıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ormanlık alanlarda yaşayan ve yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının beslenmesi için 100 kilogram et, saman balyası ve ekmek bıraktı.


Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yaşam