Yakalanan Bilgisayar Hırsızı Tutuklandı
Yayınlanma:
Eskişehir'de bir evden 15 bin TL değerindeki bilgisayarın çalınmasıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucu yakalanan şüpheli tutuklandı.
Eskişehir'de bir evden 15 bin TL değerindeki bilgisayarın çalınmasıyla ilgili yapılan çalışmalar sonucu yakalanan şüpheli tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir ikamette meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatıldı. Ev sahibinin beyanına göre evden 15 bin TL değerinde bilgisayar ve bilgisayar ekipmanlarının çalındığı olay hakkında başlatılan çalışmalar sonucu şüpheli D.A. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin arından adliyeye sevk edilen D.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel