Yakutiye Muhtarları Toplandı

Yakutiye Muhtarları Toplandı
Yakutiye Belediyesi sınırları içinde bulunan muhtarlar, bürokrat ve yöneticilerin olduğu bir toplantıda bir araya geldiler.

Yakutiye Belediyesi sınırları içinde bulunan muhtarlar, bürokrat ve yöneticilerin olduğu bir toplantıda bir araya geldiler.

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, muhtarların kendileri için çok değerli olduğunu ve her fırsatta bir araya geldiklerini belirterek", Yakutiyemizin kıymetli muhtarlarıyla DSİ Bölge Müdürluğümüzde bir araya geldik. Erzurum Valimiz Mustafa Çiftçi'nin Başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Yakutiye Kaymakamımız Tuncay Kaldırım, Yakutiye İlçe Tarım Müdürümüz Nevra Kuzeci, DSİ 8. Bölge Müdür Vekilimiz Yaşar Karagöz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Özkan ile birlikte muhtarlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Yakutiye için gecesini gündüzüne katarak çalışan muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi.

Yakutiye Muhtarları Toplandı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.