Yamaç Paraşütü İle Düşen Uzman Çavuş Yoğun Bakımdan Çıktı

Yamaç Paraşütü İle Düşen Uzman Çavuş Yoğun Bakımdan Çıktı
Samsun'da yamaç paraşütü ile düşerek yaralanan uzman çavuşun sağlık durumunun iyi olduğu ve yoğun bakım servisinden çıktığı öğrenildi.

Olay, Samsun'un Canik ilçesinde önceki gün meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, yamaç paraşütü ile Gültepe Mahallesi'ndeki yamaçtan atlayış yapan Uzman Çavuş Hakan Ö.(24), bir süre ilerledikten sonra inişe yakın bir bölge olan Dereler Mahallesi'nde yere çakıldı. Yaralanan uzman çavuş, cep telefonu ile arkadaşlarını arayarak yardım istedi. Olay 112'ye haber verildi. Yaralı uzman çavuş ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanene kaldırılarak tedavi altına alındı.

3 gündür hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altında bulunan uzman çavuşun sağlık durumunun iyiye gittiği ve bugün yoğun bakım servisinden normal servise alındığı öğrenildi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.