Yargı Akademi Rize’den Ramazan Yetgin ile KPSS Motivasyonu

Yargı Akademi Rize’den Ramazan Yetgin ile KPSS Motivasyonu
Benim Hocam Yayınları Tarih öğretmeni, aynı zamanda yazar ve editörü olan Ramazan Yetgin, Rize’de Yargı Akademi öğrencileriyle bir araya geldi.

Rize’nin ilk KPSS kursu olan Yargı Akademi, 20 yıllık eğitim tecrübesini bir kez daha konuşturdu ve 21-22 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2018 KPSS öncesi memur adaylarına yönelik KPSS Tarih Genel Tekrar programını Türkiye’nin fenomen tarih Öğretmeni Ramazan Yetgin ile birlikte gerçekleştirdi.

Alanında uzman eğitimcileri uzun yıllardır bünyesinde barındıran Yargı Akademi Rize şubesi, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu KPSS Tarih Genel Tekrar programıyla adaylar sınav öncesi hem bilgilerini gözden geçirme hem de sınava yönelik motive olma imkanı buldu.

yargi-akademi-rize’den-“ramazan-yetgin”-bombasi--(10).jpg

Ankara’dan özel olarak davet edilen İnternete yüklemiş olduğu KPSS Tarih videolarıyla 200 milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan ve tarihi sevdiren adam olarak tanınan Ramazan Yetgin, program sonrası yapmış olduğu açıklamada Rize’de 20 yıllık eğitim tecrübesiyle ön planda olan Yargı Akademi ailesi ile birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu ve sınavlara hazırlanan öğrencilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği programda öğrenciler arasında yapılan çekilişle Ramazan Yetgin imzalı çok sayıda kitap öğrencilere hediye edilirken bu dakikalar heyecan verici anların yaşanmasına sahne oldu. Program sonrası bol bol hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilerin salondan son derece memnun ayrıldıkları görüldü.

Yargı Akademi Rize kurum sahibi Mustafa Aziz Kazdal, program sonrası yapmış olduğu açıklamada programın çok verimli geçtiğini ifade ederek katılım gösteren öğrencilere ve aynı zamanda yoğun programına rağmen gelen daveti geri çevirmeyen Ramazan Yetgin’e çok teşekkür ettiğini belirtti.

yargi-akademi-rize’den-“ramazan-yetgin”-bombasi--(5).jpgyargi-akademi-rize’den-“ramazan-yetgin”-bombasi--(6).jpgyargi-akademi-rize’den-“ramazan-yetgin”-bombasi--(8).jpgyargi-akademi-rize’den-“ramazan-yetgin”-bombasi--(9).jpgyargi-akademi-rize’den-“ramazan-yetgin”-bombasi--(7).jpgyargi-akademi-rize’den-“ramazan-yetgin”-bombasi--(1).jpgyargi-akademi-rize’den-“ramazan-yetgin”-bombasi--(2)-001.jpgyargi-akademi-rize’den-“ramazan-yetgin”-bombasi--(3).jpgyargi-akademi-rize’den-“ramazan-yetgin”-bombasi--(4).jpg