Yeni Stad Görücüye çıktı

Yeni Stad Görücüye çıktı
Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, yöneticilerle birlikte Rizespor’un tesislerini ve yeni stat’ı gezdi

Tesislerin ve stat’ın şaşırtıcı derecede güzel olduğunu belirten Özgener, “Rize halkının sabırlı olmasını istedi.


 Türk Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Rizespor Mehmet Cengiz tesisler ile birlikte yapımı devam eden yeni stadyumu gezdi.


Rize’de Yardımcı ailesi’nin yaptırdığı Servet Yardımcı Tıp Fakültesi’nin açılış töreni için Rize’ye gelen Özgener, Başkan vekili, Servet Yardımcı, yönetim kurulu üyeleri Lütfü Arıboğan, Levent Kızıl ve Sportif A.Ş. Başkanı Metin Kalkavan, Cengiz Kaptanoğlu, Süleyman Basa ve Ali Çemberci ile birlikte önce tesisleri ardın dan da stadı gezip inceleme de bulundular. Özgener ve beraberindekiler, Rizespor’un dün yaptığı antrenmanı da izleyip Teknik direktör Raşit Çetiner ve futbolculara başarı dileklerinde bulundu.

Rizeliler Sabırlı Olsun
Tesislerin ve yeni stat’ın şaşırtıcı olduğunu belirten Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, “Çok şaşırtıcı ve güzel, açıkça Türkiye’de böyle bir tesisi gezmedim.Emeğe olan herkese teşekkür ederim. Rizespor Futbol yatırımları Ticaret ve Sanayi A.Ş. Rizespor’un geleceği adına son derece olumlu adımlar atıyor. Bu olumlu adımların meyvesini toplamak için Rize halkının sabırlı olması lazım. Her şey bir anda olmuyor. Tesisleri ve stat’ı gördükten sonra benim Rizespor’un geleceği adına hiçbir endişem yok. Rizespor ilerleyen yıllarda Türkiye’de çok iyi yerlerde göreceğimiz bir kulüp olacak.

Çok Etkilendim
Türkiye’de statların yenilendiğini bunun da futbol adına önemli bir sorunun çözülmesinde rol oynayacağını da kaydeden Başkan Özgener, statların güzelleşmesi ve modernleşmesi ile birlikte oynana futbolun kalitesi de yükselecek. Statlarda sürekli şikayet ettiğimiz kötü ve çirkin tezahüratta bitmesine katkı olacak. Böylesine statlar da futbol oynamak seyretmek büyük bir keyif. Ben bir futbol sever olarak tesislerden ve stat’dan çok etkilendim. Rizespor tesis ve stat’dan sonra şirketleşerek de Türkiye’ye örnek oldu. Bütün bunlar Rizespor’un geleceğine ivme kazandıracak” dedi.