Yeniden Refah Rize İl Başkanı Zerdeci: "Milli Görüş İktidarı Yakındır"

Yeniden Refah Rize İl Başkanı Zerdeci: "Milli Görüş İktidarı Yakındır"
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, 81 ilde büyük bir inançla çalıştıklarını belirterek, "Milli Görüş iktidarına ve adil bir dünyanın kurulmasına çok az zaman kaldı" dedi.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığı, Kurban Bayramı vesilesiyle hem bayramlaşma törenini hem de aylık İl Divan Toplantısı’nı parti binasında gerçekleştirdi. Teşkilat mensuplarının ve vatandaşların katılım gösterdiği programa, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Programın açılış ve selamlama konuşmasını gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, hem yerel gündeme hem de küresel gelişmelere değindiği çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İstanbul’un Fethi ve Erbakan Hoca’ya Vefa

Konuşmasına Kurban Bayramı’nın manevi iklimini ve İstanbul’un Fethi'nin 573. yıl dönümünü selamlayarak başlayan Zerdeci, şunları söyledi: "Bugün İstanbul’un fethinin 573. Yıl dönümünün heyecanını yaşıyoruz. 29 Mayıs 1453’te İstanbul’u fethederek çağ kapatıp çağ açan ve Peygamber Efendimizin ‘Onu fetheden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir’ kutlu müjdesine mazhar olan Fatih Sultan Mehmet’i, Ulubatlı Hasan’ı ve şanlı tarihimizin tüm kahramanlarını rahmetle anıyoruz. Bizlere bu istikameti gösteren Milli Görüş Hareketi’nin banisi merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamıza ve ahirete irtihal eden tüm geçmişlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Bu kutlu sancağı taşımayı bizlere nasip eden Allah’a şükürler olsun."

"Ekonomik Tablo ve Zulümler Bayram Sevincimize Gölge Düşürüyor"

Ülke ekonomisindeki dar boğaza ve İslam coğrafyasında yaşanan dramlara dikkat çeken Zerdeci, bayramın buruk geçtiğini ifade etti. Türkiye'deki sosyo-ekonomik verilere değinen İl Başkanı Zerdeci, hayat pahalılığına şu sözlerle tepki gösterdi: "Son bir yıl içerisinde milyonlarca dar gelirli insanımız sosyal yardımlara, elektrik ve yakacak desteğine muhtaç hâle geldi. Açlık sınırının 33 bin TL’ye dayandığı bir süreçte, en düşük emekli maaşı bu sınırın yarısında kalmıştır. Vatandaşımızın geçim sıkıntısı ortadadır.

Dünyada başta Gazze ve Filistin olmak üzere; Myanmar, Doğu Türkistan, Keşmir ve İran gibi pek çok bölgede emperyalist güçlerin soykırımı altında can veren din kardeşlerimizi gördükçe bayram sevincimize gölge düşmektedir."

"Kurtuluşun Reçetesi: D-60 ve Adil Düzen"

Yeniden Refah Partisi olarak 81 ilde büyük bir inançla çalıştıklarını belirten Zerdeci, Türkiye’nin ve mazlum coğrafyaların kurtuluşunun ancak Milli Görüş vizyonuyla mümkün olacağını savundu. Milli Görüş ilke ve prensipleri etrafında kenetlendiklerini belirten Zerdeci, "Milli Görüş iktidarına ve adil bir dünyanın kurulmasına çok az zaman kaldı" dedi.

"Bu Bayramın Maddi ve Manevi Sıkıntılarla Geçen 'Son Bayram' Olmasını Diliyorum"

Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ifade eden İl Başkanı Zerdeci, halkın yaşadığı ekonomik zorluklara ve hayat pahalılığına şu sözlerle dikkat çekti: "Gelir adaletsizliğiyle, dar gelirli vatandaşlarımızı akraba ziyaretlerini bile yapamaz hale getiren hayat pahalılığıyla, maddî manevî sıkıntılarla geçen ve İslam Alemi’nin zulüm altında olduğu bu dönemin 'Son Bayram' olmasını diliyorum. Ülkemizde ve tüm dünyada ‘Paylaşımda Adalet’ ve ‘Yönetimde Adalet’in hâkim olması için mücadele ediyoruz. Milli Görüş’ün ‘Maddi Kalkınma’ ve ‘Manevi Kalkınma’ hamlelerini hayata geçirerek milletimizi bu sıkıntılardan kurtarmaya kararlıyız. ‘Hak ve Adaleti’ üstün tutan, tüm insanlığa ‘sevgi, şefkat, kardeşlik, huzur, barış ve refah’ iklimini sunan Milli Görüş’ün iktidarına Allah’ın izniyle çok az bir zaman kaldı. Milli Görüş öncülüğünde‘Yeniden Büyük Türkiye’nin ve Adil Bir Dünya’nın kurulmasına çok az bir zaman kaldı."

"Mazlum Coğrafyaların Kurtuluşu D-60 Çatısı Altında Mümkündür"

Dünya üzerindeki mazlum Müslüman halkların yaşadığı zulme sessiz kalmayacaklarını vurgulayan Zerdeci, küresel barışın ve adaletin tesis edilmesi için somut bir vizyon ortaya koydu: “Gazze kurtuluşa ermeden, Keşmir kurtuluşa ermeden, Doğu Türkistan kurtuluşa ermeden bizim de rahat ve huzurlu olmamız mümkün değildir. Bunların kurtuluşa erebilmesi, Milli Görüş yönetiminde Türkiye'nin ayağa kalkıp yeniden büyük Türkiye olmasıyla gerçekleşecektir. Türkiye'nin öncülüğünde 57 Müslüman ülkeyi D-60 çatısı altında bir araya toplamak tek çözümdür. Bu hedeflere ulaşmak ancak Milli Görüş iktidarıyla mümkündür."

Konuşmasının sonunda teşkilat mensuplarının, hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin bayramını tebrik eden İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Yeniden Refah Partisi olarak bu yolda gece gündüz çalışmaya devam edeceklerine söz vererek mesajını şu dualarla tamamladı: "Salonumuzdaki değerli teşkilat mensuplarımızın, kıymetli misafirlerimizin, bütün hemşerilerimin, aziz milletimizin, tüm mazlumların, kimsesizlerin ve dünyada yaşayan bütün Müslümanların Kurban Bayramı’nı gönülden tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah bu mübarek Kurban Bayramı’nı milletimizin, İslam aleminin ve tüm insanlığın kurtuluşuna, sıhhat ve selametine vesile eylesin. İnsan haklarının, adaletin ve barışın tesis edildiği, Hakkın üstün tutulduğu, Yeniden Büyük Türkiye öncülüğünde İslam birliğinin yeni bir dünya düzeninin kurulduğu, her günün bayram gibi yaşandığı bayramlara kavuşmamızı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum."

yeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligi-kurban-bayrami-vesilesiyle-hem-bayramlasma-torenini-hem-de-aylik-il-divan-toplantisini-parti-binasinda-gerceklestirdi-1.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligi-kurban-bayrami-vesilesiyle-hem-bayramlasma-torenini-hem-de-aylik-il-divan-toplantisini-parti-binasinda-gerceklestirdi-2.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligi-kurban-bayrami-vesilesiyle-hem-bayramlasma-torenini-hem-de-aylik-il-divan-toplantisini-parti-binasinda-gerceklestirdi-4.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligi-kurban-bayrami-vesilesiyle-hem-bayramlasma-torenini-hem-de-aylik-il-divan-toplantisini-parti-binasinda-gerceklestirdi-5.jpg

yeniden-refah-partisi-rize-il-baskanligi-kurban-bayrami-vesilesiyle-hem-bayramlasma-torenini-hem-de-aylik-il-divan-toplantisini-parti-binasinda-gerceklestirdi-3-001.jpg

zavendikli-mustafa-hoca-kuran-kurslari-kurban-bayrami-hissesi-004.jpg

Kaynak:ÇİĞDEM KÖROĞLU

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.