Yılın Son Çalışmasını Yapan Süper Kızlar Tatile Girdi

Yılın Son Çalışmasını Yapan Süper Kızlar Tatile Girdi
THF Bayanlar Süper Ligi Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) 2012 yılının son çalışmasını kondisyon ağırlıklı yaparken, A Takıma 4 gün Yılbaşı Tatili verildi.

Ardeşen İlçesine bağlı Armağan Köyünde gerçekleştirilen çalışmalarda Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak, Yardımcı Antrenörler Şevki Demiroğlu ve Osman Nuri Yazıcı, ekibe yüksek rakımda 1 saatlik kondisyona dayalı koşu çalışması yaptırdı.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hüsnü Kemal Durak, “Devre arasını ağırlıklı kondisyona dayalı çalışmalarla sürdürdük. Yılın son çalışmasını da Armağan Köyünde bu yönde sürdürdük. Sporcularımız bu konuda çok şanslı. Çünkü hem muhteşem bir doğa ve manzara hem de yüksek rakıma rahip koşu alanlarında spor yapma şansına sahibiz. A Takımımızın sporcularına yılbaşı dolayısıyla 4 günlük tatil verdik. Tatilin ardından ekip yeniden bir araya gelecek ve kondisyon, teknik-taktik ağırlıklı çalışmalarımıza başlayacağız.” dedi.

ardesen-gsk,-yilin-son-calismasini-yapti!-1.jpg

Genç Takım Çalışmalara Devam Edecek!

2-6 Ocak 2013 Tarihleri Arasında Ankara’da Yapılacak Olan Gençler Ligi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Durak, “Gençlerimizin mücadele edeceği gençler liginin Yeni yılın ilk günlerine denk gelmesi münasebeti ile kendilerine tatil veremiyoruz. Bende tatil yapmayacağım ve gençlerimizin çalışmalarına teknik ekibimle birlikte bizzat katılacağım. Bugün yapmış olduğumuz koşu ile gençlerimizin dayanıklılığını üst seviyelere çıkardık. Önümüzdeki süreçte teknik-taktik çalışmalarımızla gençler ligine en iyi şekilde hazırlanacağız. Genç takımımızı 31 Aralık gecesi Ankara’ya uğurlayacağız.” dedi.

Durak, Ligde ikinci devrenin 12 Ocak 2013 Pazar Günü kendi evi ve seyircileri önünde ağırlayacak oldukları İzmir Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ile başlayacağını da sözlerine ekleyerek, “Taraftar desteği İle İzmir BŞB karşılaşmasını da kazanarak serimizi sürdürmek istiyoruz.” dedi.

ardesen-gsk,-yilin-son-calismasini-yapti!-2.jpg

ardesen-gsk,-yilin-son-calismasini-yapti!-3.jpg

ardesen-gsk,-yilin-son-calismasini-yapti!-4.jpg

ardesen-gsk,-yilin-son-calismasini-yapti!-5.jpg

ardesen-gsk,-yilin-son-calismasini-yapti!-6.jpg

ardesen-gsk,-yilin-son-calismasini-yapti!-7.jpg

ardesen-gsk,-yilin-son-calismasini-yapti!-8.jpg

ardesen-gsk,-yilin-son-calismasini-yapti!-9.jpg