Yılmaz Katmer’den Teşekkür ve 2. Tur İçin Destek Ziyaretleri

Yılmaz Katmer’den Teşekkür ve 2. Tur İçin Destek Ziyaretleri
AK Parti 28. Dönem Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında ilçe ve köylerde teşekkür ve 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı 2. Tur Seçimi için destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Rize kent merkezi ile İyidere, Kalkandere, İkizdere ilçeleri ve Kendirli beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti 28. Dönem Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer, 14 Mayıs seçimlerinde vatandaşların verdiği destek ve gösterilen teveccüh için teşekkürlerini sunarak, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

28. Dönem Ak Parti Rize Milletvekilliği adaylığı sürecinde gösterilen yoğun ilgi ve teveccühten dolayı teşekkürlerini ileten Katmer, “28. Dönem Ak Parti Rize Milletvekilliği adaylığımız sürecinde şahsıma gösterilen yoğun ilgi ve teveccühten dolayı Rizeli Hemşerilerime en kalbi duygularımla saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Bizleri gönüllerini açan, destek veren herkese müteşekkirim. İsmimizin açıklandığı günden bu güne kadar Rize'nin her karışında saha çalışmalarımızda bizlerle yağmur, çamur, dağ tepe demeden beraber olan ekip arkadaşlarımıza ariyetten teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Katmer, 28 Mayıs’ta Rize’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a büyük bir oy oranıyla destek vereceğini kaydederek, “28 Mayıs günü bütün dünyaya Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’den büyük bir mesaj vereceğiz. Ülkemizi her alanda büyüten, geliştiren ve imar eden Cumhurbaşkanımızın hemşehrileri olarak rekor bir oranla yanında olacağız.” dedi.

Katmer’e ziyaretlerinde Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize İl Genel Meclis Başkanı Sabit Karafazlı, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, AK Parti İkizdere İlçe Başkanı Mustafa Havuz, AK Parti Kalkandere İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız, AK Parti Kendirli Belde Başkanı Adem Köse, AK Parti İyidere İlçe Başkanı Nuraydın Aynacı eşlik etti.

yilmaz-katmerden-tesekkur-ve-2-tur-icin-destek-ziyaretleri-9.jpg

yilmaz-katmerden-tesekkur-ve-2-tur-icin-destek-ziyaretleri-8.jpg

yilmaz-katmerden-tesekkur-ve-2-tur-icin-destek-ziyaretleri-7.jpg

yilmaz-katmerden-tesekkur-ve-2-tur-icin-destek-ziyaretleri-6.jpg

yilmaz-katmerden-tesekkur-ve-2-tur-icin-destek-ziyaretleri-5.jpg

yilmaz-katmerden-tesekkur-ve-2-tur-icin-destek-ziyaretleri-4.jpg

yilmaz-katmerden-tesekkur-ve-2-tur-icin-destek-ziyaretleri-3.jpg

yilmaz-katmerden-tesekkur-ve-2-tur-icin-destek-ziyaretleri-2.jpg

yilmaz-katmerden-tesekkur-ve-2-tur-icin-destek-ziyaretleri-1.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum