Yolunuz Dünyanın En Kutsal Yoludur

Yolunuz Dünyanın En Kutsal Yoludur
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Pekmezli Köyü Kuran Kursu ziyaretinde kurs öğrencileri ile sohbet ederek ilerledikleri yolun dünyanın en kutsal yol olduğunu belirtti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri Rize, Pekmezli Köyü Kuran Kursunu ziyaret etti. Ziyarette Kuran kursunun sahibi ve yöneticisi olan Rizeli iş adamı Sefer Kalkavan ile bir araya gelen Karal, burada öğrencilerin son durumları ve öğrenim şartları hakkında bilgi aldı.

Kurs camisinde öğrenciler ile buluşan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, burada öğrenciler ile sohbet ederek ilerledikleri yolun dünyanın en kutsal yol olduğunu belirtti.

hasan-karal-pekmezli-koyu-kuran-kursunda-5.jpg

Genç öğrencilere hitap eden Karal, “Sevgili gençler, Rize’nin en köklü ilim ve irfan yuvalarından birisi olan bu Kuran kursumuzda öğrenim gördüğünüz için gerçekten çok şanslısınız. Sizler şuanda dünyanın en kaliteli insanlarısınız. Belki bu söylediğimi bugün fark edemezsiniz ama ileride birer hafız olduğunuzda insanların sizlere yaklaşımından bu değeri idrak edeceksinizdir. Bende sizler gibi bu sıralardan geçtim. Bir nevi meslektaş sayılırız. Sizlerle gurur duyuyoruz ve sizlerin emrindeyiz. Burada çok kıymetli hocalarımızın gözetiminde kaliteli hafızlar olarak çıkmayı Allah nasip eder inşallah. Her birinizi gözlerinden öpüyor ve hepinizi takdir ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal konuşmasından sonra genç hafız adayları ile sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

hasan-karal-pekmezli-koyu-kuran-kursunda-2.jpg

hasan-karal-pekmezli-koyu-kuran-kursunda-3.jpg

hasan-karal-pekmezli-koyu-kuran-kursunda-4.jpg

hasan-karal-pekmezli-koyu-kuran-kursunda-1.jpg