Yukarıdurak 3'e Bölünecek

Yukarıdurak 3'e Bölünecek
Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Yukarıdurak köyünün 3 ayrı muhtarlığa ayrılması için gayret sarf edeceğini söyledi.

Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Yukarıdurak köyünün 3 ayrı muhtarlığa ayrılması için yürütülen çalışmalar kapsamında Yukarıdurak Köyü Kalkındırma ve Turizm Derneğinde (YUKATUR) düzenlenen toplantıya Sinan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yerebakan, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya, İlçe Özel İdare Müdürü Dursun Yaşaroğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Rauf Oğuz, İl Genel Meclisi üyeleri Hakan Gültekin, Dursun Ofluoğlu, Yukarıdurak Köyü Muhtarı Turan Yılmaz ve YUKATUR Başkanı Mehmet Önder, katıldı.

Toplantıda, köyün mevcut durumu, nüfusu, hane sayısı ve köylüler arasındaki birlik ve bütünlüğün muhafaza edilecek şekilde Yukarıdurak köyünün 3 muhtarlığa ayrılması hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Sinan, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Yukarıdurak köyünün mevcut konumunun ele alınarak, köyün 3 ayrı muhtarlığa ayrılması için gerekli olan gayretlerini sarf edeceklerini kaydetti.